fredag 16 juli 2010


Vilken underbar dag!! Utflykt till "Rövarbyn" i Höga kusten, sol, bus och bad, mat och hembakat hos "morfar och mormors". Två utmattade små troll som somnade i bilen på väg hem. Vad mer kan man begära!


När jag kom hem väntade ett paket på att öppnas. Vilken lycka!.....Underbara mönsterböcker inom dekorativt måleri, färg och specialpenslar. Det riktigt kliar i fingrarna.....längtar att få tid att testa en del mönster som är så söta, så söta.


En dag i fullständig harmoni och "vi tar dagen som den kommer". Är nu riktigt laddad inför kommande utmaningar. Nu väntar en hel del jobb med Webb shoppen, så det blir sena kvällar och tidiga mornar. Dessutom är semestern snart slut........ 


Havsbris och svensk sommar i Höga Kusten det ska jag leva länge på.



KRAM

måndag 12 juli 2010

"Sommar cupcake och hall renovering"


Dagarna flyter förbi den ena dagen går in i den andra och vips är man inne på sin sista semester vecka. Den här sommaren har vi försökt varva ledighet med renovering. Det är så många man hört om som renoverat sönder sina förhållanden, så vi har verkligen tagit fram skygglapparna för ögonen,  lagt hammaren på hyllan och gjort små utflykter tillsammans och unnat oss tid att bara vara. Trots att det är så mycket som ska göras innan snön kommer.


En kväll efter bad, bus och saltstänkt hud fick jag lite inspiration att ta fram mina penslar och måla.


På kvällar och nätter renoveras det. En sådan befrielse att få riva denna gräsliga gäst toa på övervåningen. Sakta växer formerna fram på vårat drömhus


Ha det underbart!