tisdag 30 november 2010

Julpyssel!!


Det finns nog några som undrar när jag ska öppna webb shoppen....efter många funderingar har jag bestämt att det blir först till våren. En lång höst med konstant sjukdom och fyra antibiotika kurer, har gjort att planerna blivit rejält försenade. Nu är det dax att bara ta det lugn och ta hand om mig själv och få balans mellan anspänning och avspänning, alla borde och det som gör att jag njuter av livet.

Så idag på min lediga dag har jag sovit länge, ätit frukost i sängen, lyssnat på julmusik och pysslat. Bara gjort det jag tycker är roligt.

En ny skylt så tomten hittar till oss,  i brun/grå nyans.


En blyg liten tomte kikar fram bakom granen.


På andra sidan två små snögubbar


Två nya trä tags med tomte ansikten gjorda i cernitlera.


En enkel ängel som jag tycker mycket om. Gjord av en tofs med virkad spets som vingar.

En stressfri dag till alla!!


söndag 21 november 2010

Frostig Mix!!

I dag bjuder jag på en frostig mix med glada snögubbar. Som kan få vara med ända till februari om dom vill.


Det är en hel "snögubbsfamilj". Familjen är målade på ett fanérhjärta som satts fast på en krans av björkris.


Hittade även några mini frigolitklockor i lådan med bortglömda pyssel. Med lite färg blev resultatet så här..... 


De kommeratt få sitta högt upp i granen då de är väldigt sköra. Barnen älskar att undersöka allt nytt som nu börjar att plockas fram.


Lite glitter lånade jag av barnen och limmade fast i nederkant.


En av änglarna fick lite snögubbar på klänningen.


Här är en närbild på "busarna".  Nästa inlägg blir det mer julpyssel. Pysslet kommer att ha en betydligt mildare naturnära färgskala i brunt vitt och beige, då det blir mer i den ljusa lantliga stilen.

Hoppas alla haft en härlig helg och laddat batterierna inför kommande vecka.

Kram!

fredag 12 november 2010


Äntligen lite gnistrande snö......Det är lite lättare att få lite julstämning då. Har de senaste två kvällarna målat en ny dörrskylt med lite gammaldags charm. För att åstadkomma ett ljusare parti i mitten har jag använt min mop-brush. Grundfärgerna jag använt är Winter Blue, Light Buttermilk och kanterna Napa Red, alla från Deco Art Americana.


Jag har varit lite frånvarande när det gäller att blogga...ibland behöver man en liten paus för att få lite ny energi och fundera på vad det är man vill uppnå med sitt bloggande. Sen är det här med tiden....det är inte det lättaste


Framöver blir det lite Julornament som jag tänker visa....har sneglat en del på ornament från USA, men som vanligt blir de målade med lite skandinavisk prägel.

Trevlig Helg!