onsdag 28 september 2011

Snart dax att måla igen!

Har precis lämnat "kidsen" på förskolan...årliga skolfotograferingen...! Lillkillen fixade med håret framför spegeln en lång stund och fick för sig att han skulle ha en av sina svarta skelettvantar på sig..inspirerad av den stora idolen Eric Saade ni vet!! medan storasyster hade packat ner en ljusmanschett (med blommor)i väskan, den skulle hon ha i håret. Nästan skrämmande hur uppdelat det kan vara ibland med vad som anses manligt /kvinnligt.

I helgen har jag varit på en nybörjare keramik kurs på Bruksgodset i Banafjäl. En riktig kickoff  för höstens kreativitet. Har tidigare inte haft speciellt mycket kontakt med lera...men efter denna kurs tror jag att jag hittat "en livslång ny vänskap". Läste någonstans att den första drejskivan som kom i bruk är från 6000 år f.kr...svindlande tanke. Aldrig drejat förut, men nu vågade jag prova. Nu vill jag lära mig mer!


Tänkte visa idag några bilder från i sommar, där jag hämtat ny uppladdning och inspiration. Så här i efterhand kan jag se att temat är vatten och berg.....Nu kör vi!!





 Ett av sommarens utflyktsmål var Skagshamn och Skagsudde. Ett äventyr för stora och små. En strålande solskensdag...men så kom den plötsligt...dimman från havet ...hela landskapet förändrades...








Ses snart igen!
Anneli