fredag 17 augusti 2012

Vintips!!


Barnen har varit ledig från förskola/fritids idag. Härligt att bara ta det lugnt en stund, mycket med inskolning den här veckan då min tös börjar miniettan och blir en skoltjej. ett stort steg för henne, men även för mig då man inser hur fort det går. Vi tog en liten cykeltur till närliggande lekparken solen gassade och vi mumsade på äpplen ( så gott det går när man är sex år och precis tappat en av sin framtänder).



Hemma igen var det dags för lite kreativt skapande. Här är det lite panelskiva a la pärlspont som räddats från braskaminen. Med lite färg och en text jag läst någonstans, passar det till helgens vintips!!!



Förra helgen grillade vi i goda vänners sällskap. Sambon fick i uppdrag att köpa vin och panik köpte detta 65 kr vin(som ska serveras till rätter av lamm-eller nötkött ) Vi grillade kyckling och fläskfilé..... Vilken surprise,....men den här är riktigt godkänd, en riktig överraskning med det priset. Det finns ju en hel del viner som smakar usch i den prisklassen. Mycket fruktig smak med inslag av fat, björnbär, lavendel, körsbär och choklad. NR 2565 Cigarra Shiraz Tinta Berroca.

I helgen blir det inget vin för min del utan enbart jobb... suck...
Men trevlig helg till alla er andra..är inte alls avundsjuk! 
Kram Anneli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar