måndag 21 juni 2010

Äntligen semester och en ny trädgårdskylt!

Så har min första semesterdag snart gått till enda. Faktiskt tittade solen fram, passade på att dricka en kopp kaffe ute och bara njöt i solskenet. Sedan bar det iväg till tandläkaren för den årliga kollen och BINGO jag klarade mig inga hål...


Mitt pysselrum ligger mitt emellan barnens rum, så på kvällarna sitter jag där efter sagoläsningen och målar eller pysslar tills de har somnat. Det är min egna lilla tid på dygnet. I bland stiger Maya upp för att se vad jag gör, blir lite nyfiken när det prasslar och så. Hon har verkligen hamnat i pysselåldern och vissa dagar har vi lite tjejmys och då målar vi tillsammans. Det här är den senaste skylten som jag målade igår kväll medan barnen höll på att somna.

Det mesta går som sagt att måla på. Det jag använt är baksidan på det gamla golvet som tidigare låg i hallen. Sambon hade lagt det i slänga högen, men några brädor hann jag norpa åt mig


En härlig dag....att bara vara.


Hann även med att skicka iväg en order på lite smått och gott inför öppnandet av "webbshoppen" till hösten. En hel del söta instruktion/inspirations böcker med vimsigt charmiga snögubbar, tomtar och gingerbreadfigurer, lite special penslar och någon DVD. Kommer inte ha ett jätte stort lager utan jag börjar lite försiktigt. Det här är något som jag kommer att ha som en bisyssla till mitt jobb. Läste en gång ett indianskt ordspråk någonstans men det fastnade...någonting så här tror jag att det löd:

"Somliga gör upp en stor eld när de fryser, så stor att de måste stå på avstånd för att inte bränna sig. En del gör upp en liten eld, tillräckligt stor för att ge värme på nära håll, vilket dessutom gör att de kan passa den hela tiden"

Kram på er!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar