tisdag 29 december 2009

God fortsättning och Gott nytt år!Så var julen avklarad för denna gång och det blev en riktigt vit jul i år. De senaste dagarna har det blivit en del snöskottning, allt är inbäddat i ett fluffigt snötäcke...väldigt vackert!

Har passat på att fixa till lite i mitt pysselrum under ledigheten och tagit lite kort medan det är nystädat. Den tidigare husägaren hyrde ut övervåningen så därför finns det två kök i huset. Det lilla på övervåningen har jag tagit i besittning. Barnens rum är på var sin sida om pysselrummet och det är ganska praktiskt att kunna sitta där och pyssla tillsammans.På bordet har jag lagt ut en bit tapet..så det gör inget att det sölas med färg. Både bord och stolar är loppisfyndDet är bra att det finns så mycket skåp, att stoppa in allt skräp man samlar på sig. Givetvis kan jag brygga en kopp kaffe här. Är en riktig kaffoman...behöver alltid en kopp efter frukost för att komma igång.Det här målar jag just nu....violer eller penséer som jag tycker representerar våren.Ett litet bi har smugit sig in bland blommorna!Även en liten lila fjäril fick plats.

Nästa inlägg kommer jag att visa lite mera cupcakes. Har börjat skissa på några tavlor med detta motiv till min lilla tjejs rum, men det får bli efter nyår jag visar det färdiga resultatet.

Ha nu ett.. Gott nytt år, alla som hittar hit. Tack ni som lämnat kommentarer det värmer.

2 kommentarer:

 1. hej
  och tusen tack för dina rara ord...jag måste ju säga att även du har en inspirerande blogg med mycke vackert måleri, kul att kika här .
  önskar dig ett gott nytt år
  kram pia

  SvaraRadera
 2. Hej
  Tack snälla du för fint beröm. Blir extra stolt och glad när det kommer från en som är så duktig som du. Du gör ju också jättefina saker. Såna rosor du målar vill jag lära mig.
  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År
  Kram Agneta

  SvaraRadera