torsdag 30 september 2010

logga pyssel och måleri instruktioner!


Det här med att komma på en originell logga är inte det enklaste. De senaste dagarna (och för den delen även kvällar och nätter) har jag funderat och grubblat på detta. Det är så lätt att överarbeta!!

En promenad i den klara höst luften och tankarna skingrades. Vilken underbar tid det är nu...alla dessa varma härliga färger som naturen bjuder oss på. 


Ingen av dessa skisserna kommer jag att använda, men det har varit till en hjälp att få fram det färdiga resultatet. Som jag ska visa vid ett annat tillfälle.


Bjuder på en måleri instruktion för hur du kan måla söta Gingerbread. Alla färgerna som jag använt är från DecoArt Americana och kommer att kunna köpas från web- butiken.


Här är en gammal bild, på hur du enkelt kan måla en snögubbe. Dessa tider närmar sig med svindlande fart. I år har jag bestämt mig för en stressfri höst och vinter, försöka att bara vara här och nu.


När det gäller husrenoveringen, går det framåt sakta men säkert. Äntligen har de otroligt fula panoramafönstren vi haft från 60-talet bytts ut till de mer passande spröjsade fönstren som en gång satt här i huset.

Oj vilket spretigt inlägg det blev idag!!!

Ha det så bra!

1 kommentar:

  1. Hej!

    Så himla fint du kan måla!!! Blev så sugen på att måla igen att jag plockade mina gamla färger och började måla rosenknoppar efter att jobbat till kl 22 igår:)
    Spännande med din web-affär...

    SvaraRadera