fredag 25 februari 2011

Mixed Media painting


Har ni hört talas om mixed media painting? Det hade då inte jag tills för ett tag sedan. Fastnade direkt för denna teknik.I stora drag går det ut på att använda olika material för att uttrycka sig.  För dig som är intresserad kika in på dessa sidor http://kellyraeroberts.blogspot.com/ och http://theblissfactory.blogspot.com/ för inspiration.Har använt både fint mönstrade papper, tapeter, klippt ut ord ur gamla tidningar och målat med akrylfärg.Som vanligt har jag en idé när jag startar att skapa, men sedan får tavlan ett eget liv och det är bara att hänga med.


Den här tankfulla damen gjorde jag i går kväll. Hade en hel del tapetbitar kvar efter tepetseringen och behövde något att hänga på väggen.


Meningen hittade jag i en tidning från 1945. 


Materialet jag använde, akrylfärg och vattenlösliga kritor, sax, glitter, medium för akrylfärg att sätta fast det jag klippt ut, och en kanvas tavla att måla och limma fast på.


Super roligt är det i alla fall!! Så testa detta.... rekommenderar det stark.Här på väggen uppe i hallen kommer damerna att placeras.


Ha en härlig helg alla kreativa pysslare!

Kram

Anneli


3 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg jag hittade här! Fina målningar, gillar dina cupcakes!

  SvaraRadera
 2. Tack! du får komma och hälsa på oss i sommar, vore kul att få träffa några bloggvänner :)

  Du är bara såååå dultig! ojojoj!
  Blev ju hur läckert som helst.
  Men vilket pyssel det måste vara att göra dessa tavlor!.

  Ha en super mysig helg!
  Kram/Sofia

  SvaraRadera
 3. Hallojsan!

  Jätteläckra damer som du har gjort och skall hänga upp på väggen1 kommer att bli kanon då de tar upp tapeten i sina kläder!!

  Hoppas att du har haft en skön helg!!

  Kramis Sanne

  SvaraRadera