måndag 7 juni 2010

Tiden mellan hägg och syrén!


Hej alla som fortfarande tittar in!!!Nu är det så länge sedan det blev något inlägg här...det är nästan så jag glömt hur jag loggar in på bloggen!

Lite pyssel har det blivit den sista tiden. Det har sina skäl då vi inlett en intensiv period i den fortsätta renoveringen av vårat skruttiga hus. All tid går till detta just nu. Visar en bild av våran hall sist i inlägget för att inte skrämma ihjäl någon känslig själ.


Lite målat. När jag börjat ett måleri projekt har jag oftast gjort en skiss av  en idé, vad jag ska måla, vilka färger jag ska använda osv. Så här ser den senaste skissen ut. Är urusel på att texta...så typsnittet skrev jag ut på skrivaren och sedan målade jag runt hur jag hade tänkt min trädgårdskylt. Färgerna jag använt till detta projekt är Burnt umber, Plantation Pine, French Mauve, Deep Burgundy och Warm White alla från Deco Art Americana.


Det färdiga resultatet! Min egna secret garden.


På plats i äppelträdet.


En trädgårdsängel i "Tilda anda" blev det också.


Hon får vaka över mitt trädgårdsland i sommar.Så till "skräckisen " hallen. Så här för J...... ser det inte ut just nu. Alla golvåsar är bytta och isolering och golvvärme är på plats men allt tar sin lilla tid.

Ha det så bra och njut av denna underbara tid! Mellan hägg och syrén

3 kommentarer:

 1. Thanks for popping by to say 'hi'. I've enjoyed reading through your blog. You are a lovely painter.
  Hugs ~ Kerryanne

  SvaraRadera
 2. Ja det var ett tag sen sist va ;0) Men jag förstår vad du menar, nu sitter man inte ofta framför datorn direkt, man vill bara vara ute hela tiden och pyssla!!
  Vad söta skyltar du gjort!!!

  Butiken har öppet samma tider som vanligt
  Tis 18-20 sön 13-16
  andra tider efter överenskommelse.

  ha en bra vecka! :0)

  SvaraRadera
 3. Hej
  Du är så himla duktig. åh vad kul att du ska sälja mina favoritfärger Americana. Har precis köpt ett 6-pack med stora vita....delat det med min "kluddkompis"
  Jag väntar med spänning på mönster och förklaring. Vill gärna kunna måla rosor lite bättre än jag kan idag
  KRAM

  SvaraRadera